Du är här: Försäljning > Order > Registrera ramorder - Försäljning > Fliken Rader

Fliken Rader

Denna flik överensstämmer till största delen med fliken Rader i rutin Registrera kundorder.

I Extra radinformation längst ned i fönstret visas information om Avropat antal och Rest antal.

Det går att få fram ytterligare information och funktioner på orderrader med Informationsmenyn på höger musknapp.

Genom att aktivera systemparametern Avräkna ramorder med levererat antal, under Order / Offert på fliken Försäljning i Systeminställningar, kan ramorder avräknas med levererat antal istället för med beställt antal.

Obs! Samma artikelnummer får inte förekomma på flera rader. En varning visas om samma nummer väljs på en annan rad. Kopplade rader för ställpris och legeringstillägg används inte på ramorder.

Notera att endast radtyperna 1, 3, 4, och 6 går att använda i denna rutin.