Du är här: Försäljning > Servicehantering > Registrera serviceorder > Utfört arbete

Utfört arbete

Verklig tidsåtgång

Här visas verklig tidsåtgång. Det normala är att denna tid inkommer via rapportering av servicetekniker, t.ex. i appen MONITOR Mobile. Denna tid kan även rapporteras på arbetsraden i rutin Avrapportering serviceorder i MONITOR.

Verkligt färdigdatum

Här visas vilket datum som servicen verkligen utfördes.

Knappen Protokoll

Här går det att göra noteringar till den utförda servicen. Är tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad går det under knappen även att koppla dokument till som protokoll. Det går sedan att se dokument som kopplats i appen MONITOR Mobile under denna knapp.

Kundens signatur

Här visas kundens signatur om kunden signerat avslutad service i appen MONITOR Mobile.