Du är här: Inköp > Order > Registrera inköpsorder > Attestansvarig

Attestansvarig

Om Attestfunktionen används visas här vem som är Attestansvarig.

Funktionen aktiveras med systemparametern Beloppsgräns för inköp, under Order / Förfrågan på fliken Inköp i Systeminställningar. Vem som är Attestansvarig och Behörighet att ändra attestansvarig anges under Inköpsgräns i rutinen Användare. Med Behörighet att ändra attestansvarig ges användaren möjlighet att själv ändra vem som ska attestera inköpet.

Då beloppsgränsen överskrids går det bara att välja att order ska attesteras av användare som är angivna som attestansvariga i användarregistret.