Du är här: Inköp > Order > Utskrift inköpsorder > Typ av blankett

Typ av blankett

Här går det att välja vilken typ av blankett som ska användas för utskrift. Det finns:

Förutsättningar för utskrift av ordernummerintervall till fax

1. För att kunna ange ett ordernummerintervall till blankettyp Fax, ska ett faxprogram väljas i systemparametern Faxprogram för direktfax väljas under Fax / E-post på fliken System i Systeminställningar.
  2. Det valda faxprogrammet ska finnas installerat på den dator som kör MONITOR.
  3. Korrekt faxnummer måste vara angivet i fältet Faxnummer på orderhuvudet. För de leverantörer och referenser hos leverantörer som inköpsorder och eventuell bekräftelse ska skickas till via fax går det även att lägga in faxnummer till, under fliken Information i Uppdatering leverantörer. Dessa faxnummer blir då valbara i faxnummerfältet i orderhuvud.

E-post

Notera att på blanketten Inköpsorder E-post kan parametern Två orderrader behöva markeras i rutinen Blanketter parametrar för att all text ska få plats på utskriften.