Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Kommentar

Kommentar

Här går det att ange kommentarer som skrivs ut på reklamationsrapporten. Det är samma kommentar som finns på knappen Komm Ext i fliken Registrera avvikelse.

Finns tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad går det även att koppla externa dokument till rapporten. Läs mer om denna kommentarsruta under Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i Startboken.