Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera grunddata > Kommentarer och dokument

Kommentarer och dokument

Här går det att ange kommentarer och koppla externa dokument* avsedda för kommentarerna, som sedan följer med till nyregistrerade avvikelser i rutinen Registrera avvikelse.

Under knappen Intern kommentar går det att i en kommentarsruta ange en kommentar för varje avvikelsetyp. Det kan t.ex. användas som interna anteckningar till de förvalda värden som angetts per avvikelsetyp.

Det finns även en knapp Extern kommentar för avvikelsetyperna Kundavvikelse och Leverantörsavvikelse. Den är avsedd att användas som standardiserade externa anteckningar till avvikelser och som kommer med på de avvikelsedokument som skickas till kund eller leverantör.

För handhavande av kommentarsrutan, se under Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i Startboken.

* För att det ska gå att koppla externa dokument måste tilläggsfunktionen Dokumenthantering vara installerad. Dokument kopplas med knappen för dokumentvisning som då finns tillgänglig.