Du är här: Redovisning > Årsbyte / Periodbyte > Ingående balans > Konto

Konto

Ange kontonummer eller tryck Sök & Hämta för att se vilka som finns registrerade i kontoplanen. Till höger om detta fält visas efter inmatning kontots benämning.

Här går det att komma åt kontoplanen via Informationsmenyn. Genom att högerklicka på raden öppnas menyn.

Välj Kontoplan för att gå direkt till kontoplansrutinen för att se eller ändra kontoplansinställningar för aktuellt konto.