Du är här: Redovisning > Budget / Prognos > Registrera budget > Fönstret Registrera budget

Fönstret Registrera budget

Då fönstret öppnas ställer sig markören i fältet Budgetansvarig i fönstrets övre beställningsdel. Ange initialerna för den budgetansvarige eller hämta upp dropdown-menyn för att se de referenser som finns registrerade i systemet. Under selektering anges sedan budgetnivå, eventuella kontointervall och eventuellt kostnadsställe. Knappen Verkställ selektering används för att verkställa de selekteringar som gjorts i beställningsdelen. Rutinens Kontoplansstruktur uppdateras sedan efter de val som gjorts i beställningen.

Övriga parametrar i detta fönster är:

Bokföringsår

Benämning

Konto

Kostnadsställe

Budgetera endast på kostnadsbärare