Du är här: Redovisning > Budget / Prognos > Registrera prognos > Konto

Konto

Ange aktuellt konto eller tryck Sök & Hämta för sökning i kontoplanen. I de tre efterföljande fälten anges i tur och ordning kostnadsställe, kostnadsbärare och projekt. Sök & Hämta ger lista över respektive register.

För att ha möjlighet att registrera på underkonton måste detta först ha angivits för kontot i rutinen Kontoplan (Ja eller Tvingande).