Du är här: Redovisning > Löpande > Registrera verifikationer > Knappen Kommentar

Knappen K (kommentar)

Här kan kommentarer och fritexter som kopplats till ett konto visas. Dessa kan t.ex. användas som konteringsanvisningar eller liknande. Kommentar till ett konto skapas i rutin Kontoplan. I rutin Utskrift kontoplan finns även möjlighet att göra utskrifter av konton med kopplade fritextrader. Det går inte att lägga in nya kommentarer från denna rutin.