Du är här: Redovisning > Löpande > Utskrift huvudbok > Listtyper

Listtyper

I denna rutin finns olika listtyper för hur huvudboken ska presenteras:

De olika listtyperna beskrivs vidare under Utskriftsexempel.

På fliken Beställning går det dessutom välja att visa Belopp i tusental kronor och att visa Kvantitet. Där går att välja Sidbrytning per konto vid utskrift, gäller enbart för gruppering på konto, men för båda listtyperna.