Du är här: Redovisning > Projekt > Registrera grunddata projekt > Projekt

Projekt

Här väljs Projekttyp. Dessa ska först registreras under fliken Projekttyper.

Det går även att välja Projektgrupp. Dessa ska först registreras under fliken Projektgrupper.

Här väljs även en förvalt ansvarig för varje projekttyp. Ansvariga väljs från registrerade användare i rutin Användare.

Här kan även ett förvalt projektpåslag per projekttyp anges i procent. Jämför med AFFO-påslag.