Du är här: Systemvård > Allmänt > Företagsinformation > Attestlista

Attestlista

Här går att lägga till och ta bort användare i en attestlista. Detta ingår i tilläggsfunktionen Elektronisk fakturahantering (EFH).

Genom att klicka på symbolen öppnas ett Closedfönster där användare läggs till eller tas bort i attestlistan. Om attestanten ingår i en attestlista visas symbolen . Genom att klicka på symbolen visas vilka anställda som ingår i attestlistan. Dessutom går det att göra förändringar i listan. Med knapparna Lägg till och Ta bort går det att lägga till eller ta bort användare. Med pilknapparna till höger om fältet Valda användare går det att flytta mellan de valda användarna.

Fönstret Koppla användare till attestlista.

De tillgängliga användarna måste först var upplagda under knappen MONITOR EFH i rutin Användare för att visas i denna tabell.