Du är här: Systemvård > EDI > EDI Kopplingar > Fönstret EDI Kopplingar

Fönstret EDI Kopplingar

Fönstret ClosedEDI Kopplingar består av en tabell där kopplingar för EDI import- och exportfiler konfigureras. Varje koppling har en separat rad i tabellen och identifieras i systemet med ett radnummer (ID).

Fönstret EDI Kopplingar.

Nedan följer en förklaring till de olika kolumnerna i listan:

I den nedre delen av fönstret finns ytterligare inställningar och parametrar för varje EDI koppling: