Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Rättigheter > Fönstret Rättigheter

Fönstret Rättigheter

Fönstret till rutin Rättigheter består av en grafisk struktur av menyerna i MONITOR. Då rutinen öppnas är fönstret tomt. Öppnas en grupp eller om en ny väljs, läses rättighetsregistret med menystrukturen och tabellen in.

I vänster del visas Menystruktur och i höger del en tabell med kolumnen Menypunkt / rubrik och kolumnen Rättigheter.