Du är här: Försäljning > Offert > Registrera offert > Fliken Huvud

Fliken Huvud

I fliken Huvud registreras generella uppgifter som adresser, speditionsuppgifter, referenser, villkor, etc. De flesta uppgifter i detta fönster kan temporärt ändras för en viss offert.

Fliken Huvud på en offert består av följande fält och parametrar:

Under Informationsmenyn på höger musknapp går det att länka sig till Uppdatering kunder för vald kund på offerten, för att kunna göra ändringar på den kunden.

För att välja fliken Rader går det även att använda tangent Alt+R eller Till Orderrader under Visa på Fönstermenyn.