Du är här: Försäljning > Utleverans > Utskrift speditionsdokument > Fliken SIS Fraktsedel

Fliken SIS Fraktsedel

Under fliken SIS Fraktsedel går det att granska denna fraktsedel och även lägga till eller ändra uppgifter.

De flesta uppgifterna som finns på fraktsedeln går att ange eller ändra här i fönstret innan utskriften görs. För de uppgifter som detta inte går att göra får det fyllas i manuellt med penna på fraktsedeln efter utskrift. Läs även speditörens anvisningar för att fylla i denna fraktsedel.

SIS Fraktsedel lagrar även fraktbetalarens GAN/Kundnummer och fraktsedelnummer som streckkod. För att dessa ska visas här och komma med vid utskrift ska BarCode-typsnitten BC C39 3 to 1 samt BC C39 2 to 1 vara installerade i Windows. Vid klientinstallation av MONITOR läggs dessa typsnitt till automatiskt.

Nedan beskrivs de olika uppgifterna på fraktsedeln: