Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Utbetalning > Betalningsparametrar

Betalningsparametrar

Då betalningar ska registreras anges först Closedbetalningsparametrar i fönstrets övre del.

Betalningsparametrar i fönstret Utbetalningar.

Markören hamnar först i fältet i fältet Betaldatum, sedan anges Betalningssätt, Konto, Buntsumma samt Text. Genom att ange Leverantörskod kommer Sök & Hämta på löpnummer under Betalmarkera enbart att söka på obetalda fakturor från den angivna leverantören.

Allt eftersom fakturor betalmarkeras visas även information om Buntrest, Antal betalda, Summa betalt samt en knapp för att se Bokföringsorder.

Längst upp till vänster visas aktuellt Buntnummer.