Du är här: Redovisning > Projekt > Registrera projekt > E-post

E-post

Under e-postknappen går det att sända ett e-postmeddelande till den person som är ansvarig för en aktivitet.

I ämnesraden står en standardfras baserat på aktivitetstexten samt tillhörande projekt. Meddelandet innehåller även en hyperlänk till MONITOR, den aktuella rutinen och inlästa posten, i formatet url:monitor://<ftg_nr>/<rutin_id>/<post>. Kommentarer angivna på aktiviteten visas också i meddelandet.

Finns kopplade dokument till aktiviteten är de bifogade som PDF. För att kunna koppla dokument till en aktivitet krävs tilläggsfunktionen Dokumenthantering.

Meddelandet sänds enligt den inställning som är satt för Metod för att skicka e-post, under Fax/E-post på fliken System i rutin Systeminställningar. Den ansvariges e-postadress, dit meddelandet förvalt sänds, ska också vara angiven i rutin Användare. När ett e-postmeddelande är sänt visas en grön bock till höger om e-postknappen.