Du är här: Tillämpningar i MONITOR > Produktkonfigurator > Produktion

Produktion

Efter att en produkt specificerats via t.ex. kundorderregistreringen kan tillverkningsorder automatiskt skapas på rätt produktvariant, utifrån det behov som skapades vid kundorderregistreringen.

Vid hantering av artiklar i produktionen, som har en konfigurationsgrupp kopplad, ska alltid utförandet Closedkonfigureras. Det gäller rutiner som t.ex.: Förkalkyl, Består av / Strukturlista, Leveranstidskontroll, m.m.

Fönstret Konfiguration för artikel i Förkalkyl.

Detta konfigureringsfönster hanteras på samma sätt som vid offert och kundorder. Skillnaden är att i produktionen visas ingen prisinformation.

I Orderfråga t.ex., visas alltid korrekt konfiguration när det gäller arbete och materialbehov för den aktuella tillverkningsordern. Via knappen kan där också Closedkonfigurationen visas övergripande. Detta gäller också i Efterkalkyl och andra rutiner som visar order.

Konfigurationen visas i T-orderfråga länkad.