Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering konfigurationsgrupper > Variabler

Variabler

ClosedVariabler beskriver de olika variabler som ska finnas i en konfigurationsgrupp. Det går att lägga till valfritt antal variabler genom att lägga till nya rader i tabellen. En variabel kan vara av typen numerisk eller text. Det går även välja att lägga till befintliga variabler. De ska då först läggas upp i rutin Variabler.

Variabler i Uppdatering konfigurationsgrupper.

De fält och knappar som ingår på en rad i tabellen Variabler är: