Du är här: Verkstadsinformation > Stämplingsrutiner > Stämplingsterminal > Läge In

Läge In

Läge In visas för en anställd med närvarostatus Ej instämplad, och används för att stämpla in. Dessutom kan den anställde här se information om arbetsschema, kalender, senast gjorda stämplingar, startade arbeten samt skicka och ta emot internmeddelanden.

De olika funktionerna kan väljas genom att klicka på önskad knapp, eller genom att först flytta fokus till knappen med hjälp av piltangenterna och sen trycka Enter.

De knappar som finns i läge In är:

De som stämplar på nattschema får en fråga om vilket schema de stämplar mot när de stämplar in före lunch. Frågan ställs för att systemet vill veta om övertiden ska höra till föregående skift eller till det skift som startar senare under dagen.