Du är här: Försäljning > Fakturering > Direktregistrera fakturor > Fliken Rader

Fliken Rader

På fliken Rader registreras på fakturarader vad kunden har beställt. På en redan tidigare registrerad och utlevererad order går det i detta fönster att ta bort fakturarader, ändra och lägga till rader. Fakturaraderna består av olika kolumner som förändras beroende på vilken radtyp som angivits.

Följande information finns på fakturarader:

Fönstret består även av Extra radinformation längst ned i bilden, där det är möjligt att för varje rad ändra t.ex. momskod eller kontonummer. För att komma ner till Extra radinformation går det antingen att klicka med musen eller använda tangent Alt+E. Längst ner till höger där visas kontinuerligt totalsumman för fakturan.

Följande finns att ändra eller se under Extra radinformation:

För att gå tillbaka till fliken Huvud går det även att använda tangent Alt+H eller Till orderhuvud under Visa på Fönstermenyn.