Du är här: Tillverkning > Artiklar > Beredning > Operationslista

Operationslista

I denna del av beredningsfönstret skapas Closedoperationslistan som består av operationsrader i kronologisk ordning. Operationslistan visar vilka operationer som ingår på artikeln med första operationen överst.

Operationslistan i Beredning (kan se olika ut beroende på vilka systeminställningar som är aktiverade).

Operationstiderna ligger till grund för kalkyler och beläggning. Operationstider går att beräkna mer exakt med tilläggsfunktionen Tidkalkyl. Rader sätts in i listan med Infoga rad eller F5. På sista fältet på sista raden i listan går det att lägga till fler rader med Tab eller Enter. (För Enter ska det vara satt för förflyttning mellan fält i Anpassa på Fönstermenyn.) Operationslista går även att nå med tangentbordet, tryck Alt+O.

De fält som ingår på en operationsrad är: