Du är här: Försäljning > Fakturering > Direktregistrera fakturor > Fliken Huvud

Fliken Huvud

I fliken Huvud registreras generella uppgifter som adresser, referenser, villkor, etc. Samtliga uppgifter i detta fönster kan temporärt ändras för en viss faktura.

Följande uppgifter finns på fliken Huvud på en faktura:

Uppgifter om orderdatum, leveransdatum och momskod tas med till fakturaraderna. På en befintlig faktura går det att uppdatera dessa fält i huvudet och även välja om det ska uppdateras på raderna.

Längst ned på fliken går det att se när fakturan skapades och av vem. Likaså visas motsvarande uppgifter om fakturan har ändrats. Här går det även att ange kommentar och se en ändringslogg till fakturan.

Under Informationsmenyn på höger musknapp går det att länka sig till Uppdatering kunder för vald kund på fakturan, för att kunna göra ändringar på den kunden.

För att välja fliken Rader går det även att använda tangent Alt+R eller Till Orderrader under Visa på Fönstermenyn.