Du är här: Lager > Behovsplanering > Artikelfråga > Informationsmeny

Informationsmeny

På Informationsmenyn i Artikelfråga finns nedanstående alternativ. Under fliken Planeringsbild finns fler alternativ på Informationsmenyn.

Inventera lagersaldo

På rubrikraden går det över fältet Saldo på rubrikraden att inventera lagersaldot för inläst artikel i rutin Inventering.

Begär inventering

På rubrikraden går det över fältet Saldo på rubrikraden att begära inventering för inläst artikel i rutin Begäran om inventering.

Flytta lagersaldo

På rubrikraden går det över fältet Saldo på rubrikraden att flytta lagersaldot för inläst artikel i rutin Flytta lagersaldo.

Lagerlogg

På rubrikraden går det över fältet Saldo på rubrikraden att se lagerloggen för inläst artikel (samma funktion som med knappen Lagerlogg på fliken Allmänt).

Skapa bevakningsuppdrag

Om tilläggsfunktionen Agenten är installerad går det över fältet Saldo på rubrikraden att skapa Bevakningsuppdrag som bevakar om saldo blir noll för artikeln. På fliken Aktiviteter går det för markerad aktivitet på artikeln också att skapa bevakningsuppdrag. Se mer om Agenten i kapitlet Tilläggsfunktioner i Startboken.

Uppdatering artiklar - Lager

Här går det att länka till Uppdatering artiklar - Lager för inläst artikel.

Leveranstidskontroll

Här går det att göra en leveranstidskontroll för inläst artikel.

Beredning

Här går det att länka till rutin Beredning för inläst artikel (gäller ej för köpartiklar).

Förkalkyl

Här går det att länka till rutin Förkalkyl för att göra en förkalkyl för inläst artikel (gäller ej för köpartiklar).

Ingår i

Här går det att länka till rutin Ingår i för inläst artikel.

Består av

Här går det att länka till rutin Består av / Strukturlista för inläst artikel (gäller ej för köpartiklar).

Kvalitetsbristkostnader...

På fliken Allmänt går det över knappen Avvikelser att öppna inläst artikel i rutin Kvalitetsbristkostnader.

Historiska lagerrörelser...

På fliken Allmänt går det över knappen Lagerlogg att öppna inläst artikel i rutin Historiska lagerrörelser.

Tillverkningsorderlogg...

På fliken Tillverkning går det över knappen T-orderlogg att öppna inläst artikel i rutin Tillverkningsorderlogg.

Förfråganförteckning...

På fliken Inköp går det över knappen Förfrågan att öppna inläst artikel i rutin Förfråganförteckning.

Inleveranslogg...

På fliken Inköp går det över knappen Inleveranslogg att öppna inläst artikel i rutin Inleveranslogg.

Leverantörsfakturalogg...

På fliken Inköp går det över knappen Lev.fakturalogg att öppna inläst artikel i rutin Leverantörsfakturalogg.

Leveranssäkerhet...

På fliken Försäljning går det över knappen Utleveranslogg att öppna inläst artikel i rutin Leveranssäkerhet.

Offertförteckning...

På fliken Försäljning går det över knappen Offertförteckning att öppna inläst artikel i rutin Offertförteckning.

Faktureringslogg...

På fliken Försäljning går det över knappen Faktureringslogg att öppna inläst artikel i rutin Faktureringslogg.

Försäljningsstatistik artiklar...

På fliken Försäljning går det över knappen Försäljn.statistik att öppna inläst artikel i rutin Försäljningsstatistik artiklar.