Du är här: Tillverkning > Artiklar > Beredning > Rubrikrad

Rubrikrad

rubrikraden i fönstret hämtas en artikel upp som beredning ska utföras på.

Det går också att skapa en ny artikel direkt i beredningen genom att ange ett nytt Artikelnummer. I fältet Benämning står det då * Ny post *. Förvald Typ är Tillverkad. Det även att välja Revision, Ritningsnummer samt ange en Status på en artikel. Om tilläggsfunktionen Produktkonfigurator är installerad går det även att koppla en Konfigurationsgrupp till artikeln.

En artikel som skapas vid beredning lagras till artikelnummerregistret.

Det går att högerklicka på valfritt fält på rubrikraden och via Informationsmenyn nå rutinerna Uppdatering konfigurationsgrupper, simulera order i orderfråga, Uppdatering artiklar - Lager, Består av / Strukturlista och Förkalkyl.

Rubrikraden går även att nå via tangentbordet, genom att trycka Alt+R.