Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Fliken Registrera avvikelse

Fliken Registrera avvikelse

Under fliken Registrera avvikelse registreras olika uppgifter för en avvikelse. De uppgifter som kan registreras varierar beroende på vilken avvikelsetyp som är vald. Uppgifterna är grupperade under de olika rubrikerna:

Via Informationsmenyn under höger musknapp går det att länka till olika rutiner.

Det går att snabbhoppa mellan olika sektioner här genom att trycka Alt + understruket tecken i sektionsrubriken. Om rutinen öppnats i samband med att kassationer angetts, t.ex. vid avrapportering av en legooperation, kommer många fält under denna flik att ha uppgifter redan ifyllda.