Du är här: Tillverkning > Artiklar > Uppdatering konfigurationsgrupper > Valalternativ till valgrupp

Valalternativ till valgrupp

ClosedValalternativ till valgrupp beskriver de olika artiklar som kan väljas som alternativ till respektive valgrupp, som inte är satta som Fritt val.

Fältet Valgruppsalternativ till valgrupp i rutinen Uppdatering konfigurationsgrupper.

Den Typ som är satt på respektive valgrupp, styr hur valalternativen hanteras.

De fält och knappar som ingår på en rad i tabellen Valalternativ till valgrupp är:

Under Informationsmenyn på höger musknapp finns det möjlighet att komma till rutinerna Beredning och Uppdatering artiklar - Lager. Detta är användbart för att skapa artiklar som ska med i konfigurationsgruppen eller för att ändra på artiklar så att data blir bättre för konfiguration. Det finns även ett val på den menyn för att fylla på tabellen med artiklar från artikelurval.