Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Användare > Fönstret Användare

Fönstret Användare

Fönstret till rutinen består av en tabell där varje användare i systemet representeras av en rad i tabellen.

Varje användare ska heta lika som inloggningsnamnet i Windows eller nätverket. På raden för varje användare går det sedan att ange ett namn, en typ, integrerad inloggning, lösenord, rättighet, lagerställe, språk och kontoprofil.

Längre ned i fönstret går det att sätta olika förvalda skrivare per användare, för olika typer av utskrifter i systemet.

Längst ned går det på varje användare att ange ett förvalt telefonnummer och en e-postadress, SMS- rättighet, förvald referens, metod för att skicka e-post, programvara för att skapa PDF-filer, inställningar för nummerserier, inställningar för påminnelser i systemet, inställningar för EFH samt inköpsgräns.